Noul Kia cee'd te conduce in turul Europei

NOUL KIA CEE'D TE CONDUCE ÎN TURUL EUROPEI


În perioada 19 septembrie - 01 Noiembrie 2015 Kia Romauto va desfășura la nivel național evenimentul "KIA. EUROPA ÎNTR-UN TEST DRIVE" . Evenimentul se va desfășura în 5 orașe: București, Brașov, Cluj, Craiova și Pitești, în fiecare weekend, sâmbătă și duminică.

 

Cu ocazia acestui eveniment, participanții pot afla mai multe detalii legate de modelele Kia expuse, precum și de ofertele speciale propuse de organizator, având posibilitatea de a efectua un drive test cu modelul preferat și de a participa la numeroase concursuri pregătite de organizator.

 

Astfel, orice participant care se află în locațiile în care Evenimentul este activ, la datele prevăzute în regulamentul concursului, poate efectua, daca îndeplinește condițiile solicitate de organizator, un test drive cu una dintre mașinile puse la dispoziție de către Organizatorul Evenimentului, însoțit de către un reprezentant al Organizatorului.

 

Odată cu efectuarea test drive-ului, participantul se poate înscrie la tombola de la sfârșitul Evenimentului unde poate câștiga unul dintre premiile puse în joc și anume:

- Premiul I - „Turul Europei", compus din: cazare în orașele Arad (o noapte), Zagreb (o noapte), Veneția (2 nopti), Monaco (2 nopti), Innsbruck (o noapte), Viena (o noapte), Cluj (o noapte), mașina Kia (predată sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în orașul de unde a fost preluată)

- Premiul II - City break, 2 nopți, cazare hotel 3*, locația va fi anunțată ulterior și mașina Kia (predată sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în orașul de unde a fost preluată)

 

 

 

 

Detalii eveniment Brasov (17 - 18 octombrie 2015)


Evenimentul se va desfasura in parcarea Auchan - Coresi, in zilele de sambata, 17 octombrie (10:00 - 20:00) si duminica, 18 octombrie (10:00 - 18:00). Te asteptam weekendul acesta la zona Kia din parcarea Auchan Coresi și poti castiga o super experiență de condus, plus multe alte premii într-un weekend plin de distracție.

 


Fiți alături de Kia și nu ratați acest eveniment! Mai multe detalii puteti afla vizitând pagina de Facebook Kia Motors România